1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » 02 Mayıs F.Bahçe 4 - 3 Balıkesirspor Maçı

02 Mayıs F.Bahçe 4 - 3 Balıkesirspor Maçı

Posted by Acunn.com on 2 Mayıs 2015 Cumartesi

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği ligin son sırasındaki Balıkesirspor'u gol düellosunda 4-3 mağlup ederek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yeniden oturdu.

Sarı-Lacivertli takımın gollerini 8'de Caner, 26'da Diego, 44 ve 50'de Sow'dan geldi. Balıkesirspor adına golleri ise 15'te Isaac, 21'de Kulusic ve 40'ta Berkan kaydetti.

Fenerbahçe'de Bruno Alves ve Selçuk Şahin gördükleri sarı kartlar sonucu Sivasspor maçında cezalı duruma düştüler.

Alınan galibiyetle Fenerbahçe puanını 63 yaptı. Balıkesirspor ise 20 puanda kaldı. Ligin 30. haftasında Fenerbahçe'nin rakibi deplasmanda Sivasspor olacak. Balıkesirspor ise sahasında Başakşehir'i konuk edecek.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Çimen
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Egemen Korkmaz, Caner Erkin, Mehmet Topal, Alper Potuk (Dk. 46 Selçuk Şahin), Kuyt (Dk. 46 Emenike), Diego, Sow, Webo (Dk. 88 Meireles)
Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Kulusic, Glumac, Berkan Emir, Sercan Yıldırım (Dk. 54 İlhan Depe), Eray Ataseven (Dk. 72 Zec), Vitor Gomes, Isaac (Dk. 54 Aykut Çeviker), Vargas, Muğdat Çelik
Goller: Dk. 7 Caner Erkin, Dk. 26 Diego, Dk. 44 ve 50 Sow (Fenerbahçe), Dk. 15 Isaac, Dk. 21 Kulusic, Dk. 40 Berkan Emir (Balıkesirspor)
Sarı kartlar: Dk. 39 Alves, Dk. 52 Selçuk Şahin (Fenerbahçe), Dk. 45+1 Eray Ataseven, Dk. 59 Vitor Gomes, Dk. 85 Uğur Akdemir, Dk. 90+1 Glumac (Balıkesirspor)
MAÇTAN NOTLAR

Kartal’dan ofansif kadro
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Balıkesirspor ile oynadığı lig maçına ofansif bir kadroyla çıktı. Kalede Volkan’ın yanı sıra geri 4’lüde Gökhan,Egemen, Alves ve Caner’e görev veren Kartal onların önünde ise Mehmet Topal’a forma verdi. Kartal’ın Alper, Diego, Sow, Kuyt ve Webo ile yaptığı seçim ise oldukça ofansif olarak yorumlandı.


Şampiyon Melekler tur attı
Bu sezon hem Süper Kupa hem de lig şampiyonluğunu müzesine götüren kadın voleybol takımı Fenerbahçe Grundig, Balıkesirspor maçı öncesinde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda tur attı. Taraftarlar Sarı-Melekler’i bağırlarına basarken büyük coşku yaşandı. Başkan Aziz Yıldırım da sarı melekleri Maraton tribünün altına gelerek tebrik etti ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Emre riske edilmedi
Fenerbahçe’nin kaptanı Emre yaşadığı sakatlık sebebiyle  Balıkesirspor maçında riske edilmedi. 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen Emre maçı tribünden takip etti.

Tribünler yine dolmadı
Bu sezon Kadıköy’de bir türlü istediği atmosferi yakalayamayan Fenerbahçe, Balıkesirspor maçında da tribünleri dolduramadı. Migros, Maraton ve Fenerium tribünlerinde hatrı sayılır bir kalabalık yer alsa da bilet satışı yapılmayan Okul Açık tribünü yine boş kaldı.

Kuyt ailesini selamladı
Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ısınmaya çıkar çıkmaz locada onu bekleyen ailesini selamladı. Çocukları bu esnada büyük coşku yaşarken Kuyt bu uğurunu yine gerçekleştirmiş oldu.

Emenike yine yedek
Fenerbahçe’nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, Balıkesirspor maçında da yedek kaldı. Bursaspor ile oynanan kupa maçında iyi bir performans ortaya koyan ve bir de gol atan yıldız dün akşam oynanan maça da yedek kulübesinde başladı.


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}