1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » WhatsApp sesli arama özelliğini kaldırdı mı?

WhatsApp sesli arama özelliğini kaldırdı mı?

Posted by Acunn.com on 16 Mart 2015 Pazartesi

WhatsApp kullanıcısına şok!

WhatsApp'ın 2.11.561 sürümüyle getirdiği sesli arama özelliği bugün itibariyle kullanıcılar tarafından aktif edilemiyor. WhatsApp sesli arama özelliğini kaldırdı mı?




Facebook'ta değişiklik! Bugünden itibaren...Facebook'ta değişiklik! Bugünden itibaren...Sosyal medya devi Facebook içerik kaldırma kurallarını yeniden elden geçirdi. Özellikle çıplaklık ve şiddet içeren paylaşımların kaderini belirleyecek olan yeni kurallar bakın nasıl işleyecek?Uzay'da okyanus mu var?Uzay'da okyanus mu var?Güneş sisteminin en büyük uydusu olan Ganymede'in buzla kaplı yüzeyinin altında büyük bir okyanus olabileceğine dair yeni bulgular ortaya çıktı..Cep telefonları intiharları önleyecek!Cep telefonları intiharları önleyecek!Güney Kore'de hükümet, çocuklarının intihar etmeleri olasılığına karşı ebeveynleri uyaran telefon uygulamalarına yeşil ışık yaktı.VAIO ilk akıllı telefonunu tanıttıVAIO ilk akıllı telefonunu tanıttıDünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan VAIO, ilk akıllı telefonunu bugün 12 Mart itibari ile tanıttı.O oyuna yasak geliyor!O oyuna yasak geliyor!Dünyaca ünlü hatta günümüz çocuk-gençlerin vazgeçilmez oyunlarından biri olan Minecraft için “Hayvanlara eziyet edilebilir” gerekçesiyle yasak geliyor!Bu ülke ilk kez internet kafe ile tanıştı!Bu ülke ilk kez internet kafe ile tanıştı!İlk kez internet kafenin açıldığı Küba'da gençler online olmanın tadını çıkarıyor.Apple kullanıcılarını çıldırttı!Apple kullanıcılarını çıldırttı!Apple'ın uygulama mağazası App Store ve iTunes Store dün itibariyle çöktü. Erişim saatler sonra eski haline döndü.Apple, yeni ürünlerini tanıttı!Apple, yeni ürünlerini tanıttı!Apple’ın San Francisco’da gerçekleştirdiği etkinlikte her ne kadar Apple Watch ön planda olsa da yeni MacBook görenleri kendisine hayran bıraktı.iOS 8.2 güncellemesi ile gelen tüm yenilikleriOS 8.2 güncellemesi ile gelen tüm yeniliklerİOS'un merakla beklenen 8.2 güncellemesi indirilmeye hazır hale geldi.Apple bombayı patlattı!Apple bombayı patlattı!Apple Berlin'de gerçekleştirdiği dev etkinlikte yeni nesil MacBook'u tanıttı.
WhatsApp kullanıcısına şok!
WhatsApp'ın 2.11.561 sürümüyle getirdiği sesli arama özelliği bugün itibariyle kullanıcılar tarafından aktif edilemiyor. WhatsApp sesli arama özelliğini kaldırdı mı?

Güncelleme:
16/03/2015WhatsApparama özelliğiarama etkinleştirme WhatsApp'ın 2.11.561 sürümüyle getirdiği sesli  arama özelliği bugün itibariyle kullanıcılar tarafından aktif edilemiyor.  WhatsApp sesli arama özelliğini kaldırdı mı?

1 milyar kullanıcı sayısını aşan anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni yayınladığı güncelleme ile sesli arama özelliğini 2.11.561 sürümüne dahil etmişti. İlk gün 2.11.561 sürümüde dahil olmak üzere şuan bu özellik aktif edilemiyor.

Haber ile ilgili metin girin!.

Bugün bir çok kullanıcı  WhatsApp 2.11.561 sürümüne sahip olmasına rağmen WhatsApp'ın sesli  arama özelliği aktif edemediği konusunda şikayette bulundu. Sesli  arama özelliği aktif olan arkadaşlarından gelen aramaları cevaplayan kullanıcılar özelliğin kendi cihazlarında aktif olmadığını gördü.

Birçok kullanıcı bunu uygulamanın 2.12.5 sürümüne yükseltildiğinden kaynaklandığını söylese de aslında sorun bu değil. Bugün bende bu şikayetlerden yola çıkarak birkaç arkadaşımızla WhatsApp'ın 2.11.561, 2.12.5 ve 2.12.7 sürümleri üzerinde deneme yaptık ancak sonuç başarısız oldu. Bu işlemleri birkaç kez üst üste denememize rağmen bir sonuç alamadık.

Tüm bu denemelerden sonra aldığımız başarısız sonuçlar bize sorunun kullanıcıda değil WhatsApp'ta olduğunu gösterdi. Bunun tek bir sebebi olabilir o da, WhatsApp'ın sesli arama özelliğini geri çekmesi ihtimali. O yüzden şuan o kadar uğraştım ama benim sesli arama özelliğim neden aktif olmadı diye kendinizi hırpalamayın. WhatsApp'ın yakın zamanda sesli  arama özelliği ile güncelleneceğini düşünüyoruz. (Teknoloji haberleri)


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}