1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » 28 Mart Hollanda - Türkiye'nin ilk 11'i

28 Mart Hollanda - Türkiye'nin ilk 11'i

Posted by Acunn.com on 28 Mart 2015 Cumartesi

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 5. hafta maçında Türkiye bu akşam deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak.



Euro 2016 elemeleri A Grubu maçında Türkiye, Hollanda'ya konuk olacak. TSİ 21:45'te başlayacak karşılaşmanın hakemi ise Felix Brych.

Fatih Terim'den sürpriz 11

Kritik Hollanda maçının başlamasına saatler kala Milli Takım'ın ilk 11'i belli oldu. Kadroda Fatih Terim'in sürpriz tercihleri var. Tecrübeli hoca, stoperde Hakan Balta'nın yanına Bursasporlu Serdar Aziz'i koyarken, orta sahada ise yine bir Bursaspor sürprizi yaptı ve Volkan şen'i koydu.

İşte A Milli Takım'ın Hollanda maçı ilk 11'i;

Volkan Babacan - Gökhan, Serdar Aziz, Hakan Balta, Caner - Ozan, Mehmet Topal - Selçuk, Gökhan Töre, Volkan Şen - Burak Yılmaz

Hollanda Türkiye maçı saat kaçta?

2016’da yapılacak olan Avrupa Kupası için kritik bir maç olan Hollanda -Türkiye  maçı 21.45’te oynanacak.

Hollanda Türkiye maçına Alman hakem

Bu akşam Amsterdam Arena’da oyanancak olan Hollanda Türkiye maçını Alman Futbol Federasyonu’ndan Felix Brych yönetecek.  Hollanda’nın Almanya’ya yakın olmasından ötürü hem Hollanda’dan hem de Almanya’dan birçok gurbetçi taraftarın gelmesi bekleniyor.

Hollanda ile 11. buluşma

Ay-yıldızlılar bugün Hollanda’ya 11. kez rakip olacak. İki ülke arasında ilki 1958’de olmak üzere geride kalan 10 maçtan 2’sini Türkiye, 5’ini Hollanda kazandı, 3 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Bu müsabakalarda Türkiye’nin 5 golüne, Hollanda 12 golle cevap verdi.

523. randevu

A Milli Futbol Takımı, Hollanda karşısında oynayacağı maçla 523. karşılaşmasına çıkacak. 92 yıllık tarihinde 273’ü resmi, 249’u özel olmak üzere 522 maç yapan ay-yıldızlılar, bunlardan 191 galibiyet aldı, 121 kez berabere kaldı, 210 kez  de rakiplerine yenildi.

Fark büyük

Hollanda ile Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yerleri arasında büyük fark bulunuyor. FIFA’nın mart ayı dünya sıralamasında Türkiye 594 puanla 56. sırada yer aldı. Almanya’nın 1770 puanla zirveye oturduğu değerlendirmede 1415 puanlı Hollanda ise 5. sırada bulunuyor.

15 yıldır yenilmediler

Hollanda, Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası elemelerinde play-off maçları dahil olmak üzere 36 maçtır sahasında yenilmedi. En son 11 Ekim 2000’de Portekiz karşısında 2-0 kaybeden Portakallar, bu maçın ardından sahasında oynadığı 36 eleme maçında 33 galibiyet, 3 beraberlik aldı. Romanya’dan sahasında puan alan üç takım ise Romanya (0-0), Makedonya (0-0) ve Çek Cumhuriyeti (1-1) oldu.

Rakip yine Hiddink’ti

Hollanda karşısında son galibiyetini 1997 yılında alan A Milli Takımımız, rakibini yendiğinde rakip hoca yine Hiddink yapıyordu. Ay-yıldızlıların 1-0 kazandığı maçta golü Hakan Şükür atmıştı.

Sporel’i geçebilir

Türk Milli Takımı’ndaki en skorer isim olan Burak Yılmaz, bir gol daha atarsa Zeki Rıza Sporel’i geride bırakacak. Ay-yıldızlı formayla 15 golü bulunan Burak, Milli Takım’da en skorer futbolcular arasında 7. sıraya yükselecek.


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}