1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » VAIO ilk akıllı telefonunu tanıttı

VAIO ilk akıllı telefonunu tanıttı

Posted by Acunn.com on 17 Mart 2015 Salı

VAIO ilk akıllı telefonunu tanıttı
Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan VAIO, ilk akıllı telefonunu bugün 12 Mart itibari ile tanıttı.

Akıllı telefon pazarı giyilebilir teknolojilerin giderek yaygınlaşması ile yok mu olacak soruları konuşulurken dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olan VAIO, ilk akıllı telefonunu bugün 12 Mart itibari ile tanıttı.

Akıllı telefon pazarında rekabetin en şiddetli geçtiği tasarım ve donanım konusunda oldukça sade bir tasarıma sahip olan akıllı telefon, 1.2GHz Snapdragon 410 işlemciye, 2 GB RAM’e, 13 megapiksel ve 5 megapiksel ön kameraya sahip.

Yukarıda görebileceğiniz gibi ortalama teknik özelliklere sahip olan VAIO ’nın ilk akıllı telefonu ilk olarak Japonya’da 420 dolar’dan raflardaki yerini alacak. Teknoloji dünyasında VAIO ’nun ismi her ne kadar bilinse de ilk akıllı telefonun teknik özellikleri ile birlikte değerlendirildiğinde 420 dolar pazara biraz yüksek gelebilir. Orta sınıf kullanıcıya hitap eden VAIO ’nun ilk akıllı telefonunun ülkemizde ne kadar satış fiyatına sahip olacağı henüz bilinmiyor ancak bilinen bir şey var o da VAIO ’nun bu akıllı telefonu  Sony tarafından değil Japan UndustrialPartners tarafından üretildi. (Milliyet)


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}