1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » Acil Aşk Aranıyor Nisan - Duygu Yetiş Kimdir? Resimleri Hakkında

Acil Aşk Aranıyor Nisan - Duygu Yetiş Kimdir? Resimleri Hakkında

Posted by Acunn.com on 17 Mart 2015 Salı

Show TV'nin yeni dizisi Acil Aşk Aranıyor 15 Mart pazar akşamı başlıyor. Romantik komedi tarzındaki dizide Serhat Teoman, Rojda Demirer ve Tamer Tıraşoğlu gibi genç oyuncular rol alıyor. Dizinin öne çıkan karakterlerinden biri olan Nisan'ı ise güzel oyuncu Duygu Yetiş canlandırıyor.





Acil Aşk Aranıyor Nisan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Acil Aşk Aranıyor dizisindeki Nisan karakterini güzel oyuncu Duygu Yetiş canlandırıyor. Yeni tayin olduğu hastanede çalışmak için taşınma telaşına giren Nisan tek başına olduğu için biraz zorlanır. Yeni evine taşınırken komşularını bir hayli rahatsız eden Nisan özellikle Sinan'ı çileden çıkartır. Sinan'ı sabahın köründe uyandırır ve arabasına çarparak hasar verir. Sinan, yeni komşusu Nisan'ın sakarlıklarından kurtulmak için bir ana önce hastaneye gitmek ister. Hastaneye varan ve kahve içerek hastalarına bakmaya hazırlanırken  koridorda çarpıştığı biri kahveyi üzerine döker. Kahveyi dökenin Nisan olduğunu gören Sinan büyük şok yaşar. Sakar komşusu hastanede de Sinan’ın başına bela olur. Ama kurtuluş yoktur! Çünkü Nisan, Sinan'ın çalıştığı hastaneye yeni tayin olmuştur. Karşılaşmaları pek hoş olmasa da Sinan'la Nisan arasında zamanla elektiriklenmeler olacak. Kimi zaman didişseler de , aralarında romantik yakınlaşmalar da olacak.
   

Duygu Yetiş Kimdir? Kaç Yaşında?


Güzel oyuncu Duygu Yetiş 1 Ocak 1984'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi alan genç oyuncu ilk olarak 2001'de yayınlanan Tatlı Hayat dizisinde rol aldı. Ayrıca  Yağmur Zamanı, Gülpare, Kış Masalı, Üsküdar'a Giderken, Krem, Uçurum ve Analı Oğullu gibi dizilerde de yer alır. Güzel oyuncu 2007 yılında rol aldığı Annem isimli dizide canlandırdığı Gonca Eğilmez karakteri ile hafızalarda yer etmişti. Show TV'nin yeni dizisi Acil Aşk Aranıyor ile yeniden kamera karşısına geçen Duygu Yetiş, Nisan isimli doktoru canlandırıyor.


Duygu Yetis (@Duillee) | Twitter

Acil Aşk Aranıyor Nisan - Duygu Yetiş Foto Galeri






0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}