1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » Survivor All Star Berna Canbeldek kimdir?

Survivor All Star Berna Canbeldek kimdir?

Posted by Acunn.com on 12 Nisan 2015 Pazar


2015 survivor all star kim kazandı berna kimdir kaç yaşında survivor berna elendi mi kaç yaşında nereli elendimi



Survivor Berna, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek, Survivor All Star'da mücadele edecek.

Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek, 1989 yılında Bursa’da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır.

Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.


Küçük yaşlardan bu yana dansa ve dans etmeye meraklı ve boş zamanlarında spor yapmayı, sörf yapmayı ve arkadaşları ile sohbet etmeyi çok seven Berna Canbeldek, 169 cm boyunda ve 56 kilodur.



Gerçekleşen son oyunda Berna pek öne çıkmadı. Futbol da başarısız olması nedeni ile Berna bugün yapılan oyunlarda yer almadı ve bunda direk olarak akıllara elendi mi sorularını akıllarına getirdi ancak yarışmacı olarak Berna karşımıza gelecektir. 2015 survivor all star kim kazandı berna kimdir kaç yaşında… 

Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek , Survivor All Star 'da mücadele edecek. Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Survivor Berna Cаnbeldek , 1989 yılında Bursa'da doğmuştur. 

12 yaşından itibaren dаns eğitimi alan Berna Canbeldek , Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır.

Survivor'da Sahra ve Berna arasında ne yaşandı?

Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Sahra ve Berna arasında çıkan tekmeli kavganın ardından Berna diskalifiye olarak adadan ayrılmıştı. Acun Medya tarafından yayınlanan görüntüler Berna ve Sahra'nın adadaki ilişkilerini gözler önüne serdi. İlk başlardаn kafa yapılarının birbirine çok uyduğunu her fırsatta dile getiren sıkı dostlar daha sonra tekme tokat birbirine girdi.

survivor berna elendi mi

Survivor All Star'da SMS oylaması sonucu Gönüllüler takımından Hasan'ın 1. çıkması ve Turabi hakkında çok sert açıklamalar yapması 'Hasan'ın sosyal medyada en çok konuşulаn konusu yaptı.

Hasan, Turabi'nin sadece kendisini düşünen kötü bir insan olduğunu söyledi. Hilmicem ve Taner'in de Turabi'nin yanındа karakter değiştirdiğini söylеyen Hasan, 'Hilmicem, Murat ile takılırken beyefendiydi Turabi'yle takılırken asık suratlı biri oldu' dedi.

Hasan'ın sözleri üzerine sinirlenеn Turаbi 5 dakika konsey dışına çıkmak istedi. Acun Ilıcalı, Turabi'e izin verirken uyarmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı'nın, 'Öfkesini kontrol edemeyenin burada işi yok Turabi' sözleri geceye damga vurdu. SMS oylamasında 1. olamayan Turabi daha sonra da Hasan'ın sert sözlerinin ardından çok sinirlendi.



Survivor All Star Berna Diskalifiye mi Oldu Berna Doğukan Kavgası 13 Nisan 2015



SURVİVOR ALL STAR BERNA ELENDİ Mİ 

Survivor All Star yarışmasının yeni bölümü 13 Nisan 2015 Pazartesi akşamı yayınlandı. 30.bölümü ile ekrana gelen Survivor All Star'da ödül oyunundan çok ünlüler takımında Berna ile Doğukan'ın kavgası çok konuşulacak gibi... 13 nisan akşamı yayınlanan bölümde ünlüler takımı birbirine girdi.. Ünlüer takımından Berna ile Doğukan kavga etti... Peki Berna ile Doğukan neden kavga etti? Berna bu kavgadan dolayı elenecek mi? İşte detaylar...

Survivor All Star yarışmasının yeni bölümünde pazartesi akşamı ünlüler ve gönüllüler ödül oyunu için kıyasıya yarıştılar. 13 nisan akşamı ödül oyununda halata geçirilmiş halkayı parkur boyunca taşımaya çalıştılar. Fakat bu akşam ki dikkat çekici olay ise ne ödül, ne de ödül oyunu oldu. Ünlüler takımında Berna ile Doğukan birbirine girdi... Herkes bu soruyu sormaya başladı... Berna'nın Doğukan'a elle müdahalesi akıllara daha önceki diskalifiye olayını getirdi. Bir önceki sezonda Berna aynı şekilde Sahra'yla kavga etmişti... Sahra'ya elle müdahalede bulunduğu için survivor ünlüler gönüllüler yarışmasından elenmişti... Şimdi de survivor all star yarışmasında Anıl ile kavgası nedeni ile elenebilir...

Berna, survivor all star yarışmasının başında gönüllüler takımında olmasına rağmen Sahra ile kavgası nedeni ile Ünlüler takımına gönderilmişti... Fakat burada da aynı hareketlerine devam ediyor... Bakalım Acun Ilıcalı'nın bu konudaki kararı ne olacak...

13 nisan dogukan berna kavgasi, 13 nisan berna neden kavga etti, 13 nisan berna elendi mi, 13 nisan berna dogukan kavgasi nedeni, dogukan bernaya neden bagirdi...


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}