1. Ktunnel Yasaklı Sitelere Giriş - Türkiye'nin En Sevilen Sitesi


    Yasak Sitelere Giriş w-ktunnel
    Ücretsiz Yasak Sitelere Giriş W-Ktunnel
    En çok kullanılan yasak sitelere giriş w-ktunnel
Home » » Survivor All Star Yeni Kurallar

Survivor All Star Yeni Kurallar

Posted by Acunn.com on 29 Nisan 2015 Çarşamba

Survivor All Star’da yeni kurallar belirlendi
Survivor All Star yarışmasına yeni kurallar geldi. Survivor All Star’da ünlüler ve gönüllüler takımlarının adalarının birleşmesinden sonra yeni kurallar geçerli olacak. İşte Survivor All Star’da birleşme partisinden sonraki yeni eleme ve oyun kuralları…


Survivor All star artık çok daha farklı olacak! İşte yeni kurallar

Acun Ilıcalı Survivor’daki değişiklikleri Pazar gecesi yapılan ada konseyinde açıkladı. Survivor All Star’da gönüllüler ve ünlüler adaları birleşiyor. Ve artık 14 kişi aynı adada  yanyana yaşayacak. Ancak takımlar yine ayrı olarak Yarışmaya devam edecek. Takımlar aynı adada yaşayacak ve isterlerse ayrı yerlerde yatacaklar. Takımların nasıl yaşayacaklarına ise karışılmayacak ve kendileri karar verecekler. İsterlerse karşı takımdan bir yarışmacı diğer takımla birlikte de kalabilecek ama Oyunlar yine ayrı olarak takım bazında yapılacak.




SEMBOL OYUNU DAHA DA ÖNEM KAZANDI

Kıbrıs’taki finale erken gidilmesini sağlayan ve her hafta yapılan sembol oyunu 5 hafta daha  oynanacak. 5 hafta sonunda sembol oyununun finali yapılacak ve bu finale sembolü bir defa bile kazanan herkes katılabilecek. Sembol final oyunu kızlar ve erkekler olarak iki final  yapılacak ve bugüne kadar kazanılan her sembol finalde avantaj sağlayacak. Sembol oyununda finali kazanan yarışmacı son 3 haftayı dokunulmaz olarak geçirerek yaklaşık 1 ay önce Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki büyük finale gitmeyi garantiye almış olacak.


ELEMELERDE SÜRPRİZ DEĞİŞİKLİK

Herhangi bir takım 2 kişi kalınca yarışma artık takımlar olarak değil bireysel olarak devam  edecek. Survivor All Star’da haftalık elemelerde önemli değişiklikler oldu. Bundan sonra her hafta kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı da eleme oylamasına bir aday çıkarma hakkı  kazanacak. Yeni kurallarla birlikte sms’de en fazla oyu alan yarışmacı, ada konseyi bir aday ve kişisel dokunulmazlık sahibi bir aday çıkarak, oylamada en az oyu alan isim yarışmaya veda edecek.

Acun Ilıcalı Survivor All Star’ın büyük ödülünü açıkladı

Survivor All Star yarışmasının birincisi para ödülünün yanı sıra 10. yıla özel altın kupa ödülü de verilecek.

Survivor All Star 26 Nisan bölümünde Acun Ilıcalı, son 10 yılın en iyisini altın kupayla ödüllendireceklerini açıkladı. Konseyde sürpriz ödülü açıklayan Ilıcalı “Kazanan kişi bu kupayı Kıbrıs finalinde kaldıracak. Şampiyon olan bu kupayı evine götürüp çocuklarına torunlarına gösterebilecek. 10 yılın Survivor’un birincisinin taçlandırılması gerektiğini düşünerek bu sene çok özel bir kupa yaptırdık. Bizim de yaptığımız en önemli projelerden biri bu seneki Survivor All Star ve bunu da taçlandırmış olacağız” dedi. Survivor All Star’ın Kıbrıs’taki büyük finali Haziran ayında olacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Son Yazılar

Survivor All Star Sms Oy Sıralaması

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

.comment-content a {display: none;}